AL SERVEI DE LA VOSTRA EMPRESA

Les diferents sales multifuncionals, amb la seva diversitat de capacitats i distribucions, ens permeten oferir una amplia gamma de possibilitats. La vostra empresa podrà celebrar diferents esdeveniments: reunions, conferències, seminaris, jornades de networking, trobades, celebracions i àpats diversos.

Totes les sales estan equipades amb climatització, megafonia i projector.

Posem a la vostra disposició gran varietat de coffee-breaks, lunch o menús per a grups.

Si el que us oferim no és exactament el que busqueu, confeccionarem el vostre menú i/o serveis personalitzats.

De la mateixa manera que oferim una àmplia varietat de serveis a les nostres sales, també ens podem desplaçar a les seves instal·lacions i prestar-vos servei de càtering amb un tracte del tot professional.

UNA SALA PER A CADA OCASIÓ

hotel-class-valls-SLL_2_250

hotel-class-valls-SLL_2_347

hotel-class-valls-SLL_2_253

hotel-class-valls-SLL_2_252

SALÓ JAUME HUGUET

Jaume Huguet, pintor vallenc del segle XV, reconegut pel prestigi de les seves grans obres gòtiques, es mou entre un estil d’intuïció creativa i la proposta d’innovacions, com la del flamenquisme.

Celebració de dinars i sopars especials: Sala polivalent, equipada i insonoritzada per a esdeveniments de fins a 120 persones.

SALÓ ROBERT GERHARD

Robert Gerhard va néixer a Valls el 1896 i està considerat universalment com un dels músics creadors contemporanis més importants.

Celebració de dinars i sopars especials: Sales polivalents insonoritzades i equipades amb el màxim confort que permeten celebrar dinars o sopars privats, còctels, tasts de vins, etc.

SALÓ NARCÍS OLLER

Narcís Oller (Valls, 1846 – Barcelona, 1930). Primer gran novel·lista català renaixentista, és considerat el creador de la novel·la catalana moderna.

Celebració de dinars i sopars especials: Amb capacitat màxima per a 14 persones i una il·luminació i decoració acollidores. Ideal per a celebrar dinars o sopars especials.

SALA DE LES ARTS

Celebració de dinars i sopars especials: Amb una capacitat màxima per a 320 persones, la Sala de les Arts és la nostra sala per excel·lència destinada als grans esdeveniments.

hotel-class-valls-sala-jaume-huguet

hotel-class-valls-sala-robert-gerard

hotel-class-valls-sala-narcis-oller

hotel-class-valls-sala-arts