Master Class a El Tast Valls de l’Hotel Class

Tast sensorial de vins i degustació gastronòmica a càrrec de l’enòleg Vicenç Ferré del Celler Mas Vicenç i el restaurant El Tast de Valls, a les instal.lacions de l’Hotel Class Valls

El pròxim divendres 1 de juliol a les 19:30 es realitzarà la primera jornada vinícola-gastronòmica a l’Hotel Class de Valls, organitzada per restaurant El Tast de Valls, el Celler Mas Vicenç i Hotel Class.

Es tractarà d’una videoprojecció, començant per una part formativa i divertida sobre la vinya i el vi, i acabant amb una part més artística centrada amb el tast sensorial de diferents vins. Aquesta presentació anirà a càrrec de l’enòleg Vicenç Ferré del Celler Mas Vicenç

Seguidament l’acte procedirà a una degustació gastronòmica de la mà del cuiner Òscar Fontanillas del restaurant Tast de Valls. Es serviran les següents tapes: tàrtar de salmó, cruixent de verdures amb llagostí, carpaccio de peu de porc saltejat amb olives i gambes, cebiche de bacallà amb empedrat de verduretes i vinagreta de llima, entre d’altres més.

Per a procedir la reserva d’aquest vespre de formació i degustació trucar als telèfons 977 612297 o 97760809o. També podeu enviar un email a info@eltasvalls.com o info@hotelclassvalls.com.

El cost de l’activitat serà de 20€ per persona.