A partir del dia 1 de desembre de 2015, el restaurant situat a les instal·lacions de l’Hotel Class Valls canvia de nom i de direcció.

Els administradors de l’Hotel Class Valls, aprofitant que finalitzava el contracte d’arrendament que permetia que el Sr. Àngel Solé explotés l’activitat de restauració de l’hotel, han volgut donar-li un nou aire al restaurant.

El restaurant passa d’anomenar-se El Tast de l’Àngel a El Tast Valls i el responsable serà l’empresa familiar propietària del restaurant Masia del Pla i de El Rebost.

Amb aquest canvi l’equip directiu de l’Hotel Class Valls vol redireccionar els servei de restauració que ofereix als hostes i donar-li un nou aire més fresc. Per fer aquest pas ha decidit confiar amb la professionalitat i joventut de l’equip de Masia del Pla.

El Tast Valls restaurant continuarà oferint els serveis d’esmorzar, dinar i sopar tan als clients allotjats a les habitacions de l´hotel com al públic en general. Aquest aspecte d’obrir el restaurant a tothom i no únicament als hostes de l’hotel és precisament un dels punts que es volen potenciar, que el restaurant el Tast Valls sigui un restaurant conegut entre els veïns i veïnes de Valls i tots el municipis propers, a la vegada que sigui un restaurant de referència entre el sector empresarial i industrial del polígon de Valls així com de la resta d’empreses de la zona.

La direcció de l’Hotel Class Valls, i amb això coincideixen totalment amb els responsables de El Tast Valls, desitja realitzar un treball en equip i total harmonia que quan algú entra a les instal.lacions estigui absolutament ben atès i no noti en cap moment que són dues empreses diferents les que exploten els seus respectius negocis de restauració i allotjament.